Sm3rfy Napisano 13 Grudnia Udostępnij Napisano 13 Grudnia Zapłaciłem sms forum i nie dostałem kilka dni nic, szkoda mi kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 13 Grudnia Udostępnij Napisano 13 Grudnia Było w ten sam dzień pisać do kogoś z administracji jak pobiera ci kasę i nie dostajesz kodu czy czegoś tam @ aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sm3rfy Napisano 13 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia Nie chciałem cod 500k serwer bez sensu, grałem teraz cod 45k mimo to nie otrzymuję kodu sms i próbowałem to zrobić czwartek temu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 13 Grudnia Administrator Udostępnij Napisano 13 Grudnia Napisz do supportu tam gdzie płatności przychodzą czyli: https://cssetti.pl/kontakt Jeżeli otrzymasz kod od supportu wpisz go w sklepiesms lub daj mi go na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sm3rfy Napisano 13 Grudnia Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia (edytowane) aha, jestem leniwy i mam dużo pieniędzy. Proszę zamknięty Edytowane 13 Grudnia przez Sm3rfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 13 Grudnia Administrator Udostępnij Napisano 13 Grudnia Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi