Haardocore Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia Nick na serwerze: ~ Maazefuck Wiek: 27 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Admin na dwóch sieciach, na jednej sieci ponad 5 lat. Również byłem opiekunem serwera bardzo dużej sieci Pb Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:0:702577506 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199365420740/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/~ Maazefuck/51.77.57.46:27015/ , Ostatnio byłem w delegacji dlatego godzinki mi troche spadły ( ale nie będę siedział na spec i nabijał bo dla mnie nie ma to sensu) Kontakt: steam ,tel ,fb Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Posiadam doświadczenie , jestem osobą pomocną i chce pomóc w przestrzeganiu regulaminu serwera Pb. Kaku95 i truskawkaaa dodali reakcje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaku95 Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia Dla mnie na + + Osoba pozytywna i rozpoznawalna + Ogarnia temat amx + wiek, steam Haardocore dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAJKO Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia Widzę często na serwerze, ogarnięty. Myślę ze przyda się kolejna pomoc Haardocore dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patusiara 128 Napisano 14 Grudnia Udostępnij Napisano 14 Grudnia Oczywiście na TAK +steam +wiek +znajomość amx +aktywny na forum +/- za czas w grze, ale to już wyjaśniona sprawa +bardzo pozytywny gracz Haardocore dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano Piątek o 19:01 Udostępnij Napisano Piątek o 19:01 Jestem na tak +wiek +steam + widuje na serwerze + kultura jest nie robi jakiś większych problemów jak dla mnie szansę można dać i zobaczymy jak to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano Piątek o 20:30 Udostępnij Napisano Piątek o 20:30 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi