j4k s!3 gr4 Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia Nick: j4k s!3 gr4 Wiek: 26 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:43558562 Doświadczenie: jako takie posiadam byłem ubt tutaj i wydaje mi się, że dobrze sobie radziłem Dlaczego Ty: Lubię pomagać, a ostatnio ,mam dużo wolnego czasu więc jeśli będziecie mnie chcieli znów w swoje ręce to jestem gotów STEAM (Tak/Nie): tak Discord (Tak/Nie): jeśli jest taka koneczność Mefedr0n dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia @ UB Team bo nie wiem czy obserwujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 10 Grudnia Udostępnij Napisano 10 Grudnia @ Piesy Bacznie się przyglądamy co do podania : +Wiek +Był UBT - im więcej ludzi tym robota się rozkłada wiadomo - Wróciłeś na forum i z marszu chcesz funkcje Poooozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smokuuu Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia j jak wyżej napisał Lukas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 11 Grudnia Udostępnij Napisano 11 Grudnia odezwij się do mnie na pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piesy Napisano 12 Grudnia Udostępnij Napisano 12 Grudnia Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi